Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Tom a Jerry - Kolekce filmu (1992-2012)(CZ) = CSFD 61% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Tom a Jerry - Kolekce filmu (1992-2012)(CZ) = CSFD 61% Názov:Tom a Jerry - Kolekce filmu (1992-2012)(CZ) = CSFD 61% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy Kreslené - Velikost:6.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-10-22 Peerov:7 (Seed: 6, Leech: 1)
    Zaner:Animovany,Komedie,Rodinny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Tom a Jerry - Čaroděj ze země OZ

    Jazyk: Čeština
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/301220-tom-a-jerry-carodej-ze-zeme-oz/
    Rok vydání: 2011
    Délka: 57minut
    Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

    Obal


    Screen


    Popis
    Vydali se navštívit čaroděje, úžasného čaroděje ze země Oz! Tom a Jerry v této animované parafrázi klasického příběhu překročili duhu a vydali se po cestě ze žlutých cihel. Setkáte se se svými oblíbenými postavami: Dorotkou, Totem, Strašákem, Plecháčem, Lvem, Zlou čarodějnicí ze Západu, Čarodějem, Mlaskaly a dalšími. Uslyšíte řadu svých oblíbených písniček, včetně Tam za tou duhou. A budete se smát všem kouskům vaší oblíbené kočky a myši, kteří se ocitnou ve víru tornáda, tlapkou společnou a nerozdílnou se postaví létajícím opicím a vezmou útokem hrad Zlé čarodějnice v hrdinském pokusu dostat Dorotku, Tota (a sebe samotné) bezpečně zpátky do Kansasu. Koneckonců, není nad domov!


       
       
    Tom a Jerry - Film

    Jazyk: Čeština
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/71465-tom-a-jerry/
    Rok vydání: 1992
    Délka: 81minut
    Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

    Obal


    Screen


    Popis
    TOM a JERRY, slavný kočko-myší tým ztratil díky neustálým honičkám svůj domov a oba naši hrdinové se ocitli na ulici. Tam potkali nové přátele a také ROBYN, malou ztracenou holčičku, která hledá svého tatínka. Tom s Jerrym jí přeochotně nabídnou pomoc a hrdinsky se pouštějí do pátrání až jsou polapeni strašnou Robyninou tetou pí. FÍKOVOU a jejím úlisným právníkem. Ocitají se ve zvířecím vězení, kde vládne potrhlý doktor JABLÍČKO. Samozřejmě že Tom s Jerrym naplánují grandiózní útěk, při kterém osvobodí své nové zvířecí přátele - psa BROKA a blechu FRANKIEHO. Společně s Robynou se potom vydávají na divokou cestu plnou napětí a dobrodružství, jaké jste nikdy neviděli.


       
       

    Tom a Jerry - Kdo Vyzraje Na Piráty

    Jazyk: Čeština
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/224979-tom-a-jerry-kdo-vyzraje-na-piraty/
    Rok vydání: 2006
    Délka: 74minut
    Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

    Obal


    Screen


    Popis
    Přichází pořádně zmáčené pirátské dobrodružství. Tom se rozhodl vydat na moře s kapitánem Redem, tím největším a nejhorším pirátem na širém moři. Znuděný celodenním drhnutím paluby se zaraduje nad vyplavenou lahví s mapou pokladu. Jeho sen o nenadálém bohatství zmizí v okamžiku, kdy zjistí, že se v lahvi skrýval také černý pasažér Jerry. Chudinka maličký Jerry byl strážcem mapy a teď se musí vypořádat s lakomým kocourem. Kdopak půjde přes palubu? Kdo dorazí na opuštěný ostrov jako první? Velký závod začíná. Tom a Jerry spojí své síly, aby se dostali přes opice, vrhající kokosové ořechy, gigantickou a pěkně slizkou chobotnici a na závěr ještě přelstili piráty.


       
       
    Tom a Jerry - Kouzelný Prsten

    Jazyk: Čeština
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/84524-tom-a-jerry-kouzelny-prsten/
    Rok vydání: 2002
    Délka: 62minut
    Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

    Obal


    Screen


    Popis
    Slavná zvířecí dvojice animovaného filmu Tom a Jerry se vrací a prožívá nová dobrodružství. A opět je to jejich nepotlačitelná zvědavost, která způsobí malér. Tajemný kouzelný prsten, který Tom střeží jako oko v hlavě, se totiž shodou okolností navlékne Jerrymu přes hlavu a ten musí najít způsob, jak se prstenu zbavit. O totéž se ovšem snaží i Tom, jenže jeho nápady jsou jako obvykle dost potřeštěné.


       
       

    Tom a Jerry - Letí na Mars

    Jazyk: Čeština
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/192038-tom-a-jerry-leti-na-mars/
    Rok vydání: 2005
    Délka: 70minut
    Žánr:  Animovaný / Komedie / Rodinný / Sci-Fi

    Obal


    Screen


    Popis
    Na Zemi vládne slavnostní atmosféra a výprava na Mars je připravena k odletu. Věčně rozhádaná dvojice Tom a Jerry vstupuje odvážně na místo, kam ještě žádná kočka ani myš nevkročila. Když společně uvíznou v kosmické lodi, která míří na Mars, změní se vážná mise na grotesku. Nechápavý údiv vyvolává záměna Toma za obří vesmírné monstrum, které napadlo Marťany. Z Jerryho se na Marsu stane oslavovaný a dlouho očekávaný vůdce všech Marťanů a kocourovi se z toho zjištění zježí všechny chlupy na těle. Odhodí ti dva svoje půtky alespoň na tak dlouho, aby zachránili Zemi před invazí z vesmíru? V tomto báječném vesmírném dobrodružství budou potřebovat všech devět Tomových kočičích životů.


       
       

    Tom a Jerry - Louskáček

    Jazyk: Čeština
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/235441-tom-a-jerry-louskacek/
    Rok vydání: 2007
    Délka: 46minut
    Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

    Obal


    Screen


    Popis
    V opuštěné budově opery vysloví Jerry přání o své touze zde vystoupit a jeho sen se splní. Objeví se v kouzelném světě, kde není nic nemožné: uvidí les lízátek, zpívající sněhové vločky i oživlé hračky! Potká spoustu nových přátel a při tanci s balerínou z hudební krabičky je tím nejštastnějším myšákem na světě. Naneštěstí se objeví banda pouličních koček vedená Tomem, unese balerínu a způsobí v prázdninovém království úplný chaos. Teď všechno závisí na Jerrym. S pomocí myšího kamaráda Tuffyho a ostatních nových přátel bude muset dát věci do pořádku!


       
       

    Tom a Jerry - Robin Hood a Veselý Myšák

    Jazyk: Čeština
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD:  http://www.csfd.cz/film/326253-tom-a-jerry-robin-hood-a-vesely-mysak/
    Rok vydání: 2012
    Délka: 56minut
    Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

    Obal


    Screen


    Popis
    Bohatým bral, chudým dával a nyní sám zoufale potřebuje pomoc Toma a Jerryho! Slavný psanec Robin Hood byl zatčen zlým šerifem z Nottinghamu a jeho pravé lásce, čestné dívce Marianě, hrozí vážné nebezpečí od prince Johna. Dokážou věční protivníci Tom a Jerry ponechat na chvíli svoje hašteření stranou? Nový, jedinečný, celovečerní film plný napínavé akce, riskantních kaskadérských kousků a rozpustilých písní. Vaše oblíbené postavičky Tom a Jerry mají v tomto skvělém, středověkém příběhu chlupaté cíle. Všichni za jednoho a zábava pro všechny v nejztřeštěnějším sherwoodském dobrodružství všech dob.


       
       

    Tom a Jerry - Rychle a Chlupatě

    Jazyk: Čeština
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/235731-tom-a-jerry-rychle-a-chlupate/
    Rok vydání: 2005
    Délka: 75minut
    Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

    Obal


    Screen


    Popis
    Honička začíná! Vaši animovaní oblíbenci byli nemilosrdně vykázání ze svého domova, protože jej neustále ničili! Jejich první štací se stává televizní reality show, kam se přihlásí jako soutěžící - protože hlavní cenou je obrovský, překrásný dům! Tom s Jerrym se okamžitě vyhoupnou na špičku žebříčku sledovanosti. A není divu, od superrychlých vozů přes podvodní stíhačky až po finálový souboj letadel s raketovým pohonem se každý další závod stává větší výzvou než byl ten předchozí.


       
       

    Tom a Jerry - Sherlock Holmes

    Jazyk: Čeština
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/281419-tom-a-jerry-sherlock-holmes/
    Rok vydání: 2010
    Délka: 50minut
    Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

    Obal


    Screen


    Popis
    Krádeže šperků po celém Londýně popletou Scotland Yard a ze zločinů je falešně obviněna krásná zpěvačka Zrzka. Jen legendární Sherlock Holmes dokáže najít skutečného zloděje, ovšem s pomocí svého asistenta dr. Watsona - a samozřejmě Toma a Jerryho. Nalezení stop a rozlousknutí případu bude ovšem hračka ve srovnání s pokusem udržet mír mezi divokými soupeři, kteří ve jménu spravedlnosti běhají, cupitají, upalují a sviští po ulicích, pěšinkách a střechách. Pestrou společnost postav a možných podezřelých doplňují v tomto skvělém spojení klasického pátrání a dynamické animace staří známí Tuffy, Butch, Droopy a mnozí další.


       
       








    Hemipe, DaV_sk_torr, moula1, Luban_PDY, RockFreddyYT, Krtecek, Krtecek,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Eskamoter
    Ratio 0

    VIP

    04/04/2024 19.20.23
    Prosím o seed

    3
    RockFreddyYT
    Ratio 0.17

    Clen

    27/12/2023 17.19.04
    prosim seed

    -4
    1290465
    Ratio 0.72

    Clen

    19/12/2018 09.59.23
    seeed pls

    0
    yuriyurinson
    Ratio 0.34

    Clen

    05/10/2017 19.50.47
    Prosím o seed


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.283 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:12
    sql

    TOPlist